N.O.Xίου - Γ.Σ. Περιστερίου 7-13

Περιγραφή του αγώνα από το AquaFeed24: https://aquafeed24.com/dynato-paichnidi-diplo-peristerioy-sti-chio-kai-3-3-nikes/

“Πολύ δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο Χίου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2 μετά τα πρώτα τέσσερα λεπτά, ενώ στο 2:35 ο Κώστας Κουκουμάκης έφυγε στην κόντρα και έβαλε μπροστά την ομάδα του Κώστα Λούδη, η οποία αξιοποίησε τη ζώνη ανάμεσα που χρησιμοποιούσε. Στο 1:21 ο ΝΟ Χίου κέρδισε πέναλτι και στην εκτέλεση ο Διονύσης Θεοδόσης ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη. Αμέσως μετά, ο Φώσκολος κέρδισε αποβολή στα 2μ. και στο παραπάνω ο Μανώλης Πρέκας από δεξιά κατάφερε στα 39 δευτερόλεπτα να γράψει το 3-4.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο άμυνες ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως στο 3:47 ο Πρέκας από δεξιά εκ νέου κατάφερε να σημειώσει το 3-5 για το Περιστέρι. Λίγο μετά ο Αγιωργούσης από ωραία πάσα του Θεοδόση μείωσε σε 4-5 για τη Χίο, σκορ το οποίο έκλεισε τη δεύτερη περίοδο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μανώλης Πρέκας που βρισκόταν σε υπέροχη ημέρα, κατάφερε να βρει δίχτυα για ακόμη μια φορά, γράφοντας το 4-6, ενώ ακολούθησε αποβολή που κέρδισε ο Αγιωργούσης και τάιμ άουτ του Μάκη Βολτυράκη. Στο παραπάνω της Χίου, ο ΝΟΧ είχε δοκάρι και το 4-6 παρέμεινε ανέγγιχτο έως ότου ο Γιάννης Μπεριστιάνος με μπάσιμο στο 4:34 καταφέρει να γράψει το 4-7, ενόσω υπήρχε διπλή αποβολή, από μια για κάθε ομάδα. Μετέπειτα, ο ΝΟΧ είχε ξανά δοκάρι σε παραπάνω, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για να μειώσει, ενώ στο 3:42 ο Φώσκολος κέρδισε αποβολή και στο παραπάνω ο Ντανίλο Άτζιτς γράψει το 4-8. Εν τούτοις, στο 3:08 ο Νικόδημος Αγιωργούσης με δυνατό σουτ από την περιφέρεια νίκησε τον Χόλαντ και μείωσε σε 5-8 για τη Χίο, όμως αμέσως μετά με φοβερό γυριστό ο Άγγελος Φώσκολος σημείωσε το 5-9 για τον ΓΣ Περιστερίου. Στη συνέχεια ο Μιμίδης κέρδισε αποβολή στα 2μ. όμως στο παραπάνω της Χίου υπήρξε παράβαση 2μ., ενώ παραπάνω έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα και το Περιστέρι.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Χίος κέρδισε πέναλτι και ο Πανταζόπουλος δεν κατάφερε να ευστοχήσει οριακά, ενώ στη συνέχεια ο Χρυσοσπάθης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος εκτέλεσε για το 5-10. Λίγο μετά ο Αγιωργούσης μείωσε σε 6-10, ενώ στο 4:15 σε παίκτη παραπάνω ο Χρήστος Μπιτσάκος από δεξιά έγραψε το 6-11. Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Καρακούρος σε παίκτη παραπάνω μείωσε εκ νέου για τους Χιώτες σε 7-11, όμως στο 2:26 ο Φώσκολος κέρδισε ποινή χωρίς τη μπάλα και ο ίδιος από κοντά έγραψε το 7-12 για το Περιστέρι. Ο Κώστας Λούδης στο 4ο οκτάλεπτο πέρασε και τον Αρίστο Αναγνώστου στο τέρμα της ομάδας του, στη θέση του Χόλαντ, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο ο Φώσκολος σκόραρε ξανά για το 7-13!” Πηγή: AquaFeed24

Previous
Previous

N.Ο.Χίου - Ν.Ο.Πατρών 13-5

Next
Next

Ξεκίνησαν τα τμήματα κολύμβησης ενηλίκων στον ΝΟΧ