ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ OPTIMIST

                                                                                                                                                                 Χίος, 10/12/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ OPTIMIST

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist  για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • · Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου .Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Μαρτούλας Κωνσταντίνος, Βατάκης Γιώργος, Αυγουστίδη Σοφία, Ζούμα Λυδία, Φεγγουδάκης Αντώνης, Ψαρρός Στέφανος, Αναστασίου Θεανώ, Παπάς Γιάννης και Παπά Σταματίνα. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοίας Γιώργος Ζούμας.
  • · Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Παπάς Γιάννης, Παπά Σταματίνα , Φεγγουδάκης Αντώνης και Αναστασίου Θεανώ. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων .

Εκ μέρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και τον Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δυο ομίλων

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο