Πανελλήνιο & Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα laser Radial 2019

Μετά από 15 χρόνια το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου θα συμμετέχει σε αγώνες με σκάφη laser κατηγορίας Radial. Αρχικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser Radial 2019 το οποίο οργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και θα διεξαχθεί από 25 έως 28 Ιουνίου 2019 στην ευρύτερη περιοχή εξωτερικά της μαρίνας Αλίμου. Θα συμμετέχουν πάνω από 70 αθλήτες από περίπου 20 ομίλους όλης της χώρας.

 

Για το Ναυτικό Όμιλο Χίου θα αγωνιστούν οι Αναδιώτης Κωνσταντίνος, Λιώτσης Γεώργιος, Μπαντζός Μάρκος και Χρουνεβέχεν Μιχάηλ. Στη συνέχεια και στην ίδια περιοχή θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser Radial 2019 από 29 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου με τη συμμετοχή να φθάνει τους 421 αθλητές (295 αγόρια και 113 κορίτσια) από 35 χώρες. Για το Ναυτικό όμιλο Χίου θα αγωνισθεί ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Αναδιώτης. Και στις δύο διοργανώσεις τους αθλητές μας θα συνοδεύσει ο προπονητής μας Μάρκος Παγούδης.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την έκπτωσης των εισιτηρίων της ομάδας μας και την εταιρεία Αειναύτης για την δωρεάν μεταφορά των σκαφών με το πλοίο της Πελαγίτης.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο