Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης

Η υδατοσφαίριση προσφέρει στα παιδιά όλα τα θετικά του ομαδικού αθλήματος (κοινωνικοποίηση, διασκέδαση, άθληση) αλλά και τη διαμόρφωση μέσα απ' αυτό ενός ισορροπημένου χαρακτήρα, σημείο σημαντικό για την υπόλοιπη ζωή τους. Σαν σωματική άσκηση είναι ό,τι καλύτερο για την ανάπτυξή τους αλλά και για τη λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού συστήματος.

Το τμήμα υποδομών υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Χίου (αγόρια - κορίτσια) αποτελεί το κόσμημα του σωματείου μας και είναι οι ομάδες μέσα στις οποίες πλάθονται όχι μόνο οι πανελληνιονίκες παίκτες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, αλλά και το φυτώριο που στελεχώνει όλες τις Εθνικές Ομάδες (παίδων, νέων, έφηβων, κορασίδων, νεανίδων) με τα γνωστά σημαντικά αποτελέσματα στις Ευρωπαϊκές αλλά και στις παγκόσμιες διοργανώσεις. Αυτά τα παιδιά καταξιώνονται στο χώρο τους και εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους σε όποιο πανεπιστήμιο επιθυμούν.

Περιμένουμε λοιπόν αυτό το κάλεσμα του σωματείου μας να φέρει κοντά μας παιδιά απ' όλο το νησί, τα οποία μέσα απ' αυτή τη διαδικασία θα γίνουν αυριανοί πρωταθλητές, διακεκριμένοι χαρακτήρες αλλά και εξέχοντες επιστήμονες.


Προπονητές

Baby polo Ντένια Σωτηράκη-Μιχάλης Σκαπινάκης
Εκμάθηση Ντένια Σωτηράκη
Προ-μίνι Βάσω Μαυρέλου
Μίνι Παίδων Μικές Τέττερης
Παίδων Αντώνης Μισεντζής
Εφήβων Βάσω Μαυρέλου-Γιώργος Ντόσκας
Νέων Ανδρών Γιώργος Ντόσκας
Γυναικών Μικές Τέττερης

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο