Ο Αντώνης Φεγγουδάκης του ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ συμμετέχει στον διασυλλογικό αγώνα του ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του αθλητή μας, Αντώνη Φεγγουδάκη, στην κατηγορία Ilca 4 στον διασυλλογικό αγώνα που θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης, στις 15/03 - 16/03. Αυτή η συμμετοχή είναι η ιδανική προετοιμασία μία εβδομάδα πριν από την πρόκριση για την προεθνική ομάδα Ilca 4! Καλή επιτυχία, Αντώνη!

Γιατί να Ξεκινήσει το Παιδί σας Ιστιοπλοΐα στη Χίο;

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που χτίζει χαρακτήρα. Τα παιδιά μαθαίνουν να πλοηγούνται, να αναπτύσσουν στρατηγική σκέψη και να αντιμετωπίζουν προκλήσεις με αυτοπεποίθηση — όλα αυτά ενώ απολαμβάνουν τη θάλασσα και την ελευθερία που προσφέρει.

Αν ψάχνετε για μαθήματα ιστιοπλοΐας στη Χίο, η ομάδα του ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ είναι το ιδανικό μέρος! Με έμπειρους προπονητές και ένα φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά αναπτύσσονται αθλητικά και κοινωνικά, αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες στη θάλασσα.

Previous
Previous

Μαχητική εμφάνιση στο Ιωνικό απέναντι στον Παναθηναϊκό

Next
Next

Συμμετοχή της ομάδας ιστιοπλοΐας στην πρόκριση της προ εθνικής ομάδας Optimist