Πρώτη νίκη της σεζόν για τον ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ με 18–12 επί του Περιστερίου

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Water Polo League Ανδρών πετύχαμε, επικρατώντας του ΓΣ Περιστερίου με 18–12, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία σημείωσαν οι Στάνλεϊ και Χατζηγούλας.

Τα οκτάλεπτα: 4–3, 3–4, 5–3, 6–2.

Οι σκόρερ του ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ: Γιαννόπουλος 4, Στάνλεϊ 3, Χατζηγούλας 3, Παπαγεωργίου 2, Πανταζόπουλος 2, Τζόνσον 2, Τοράκης 1, Μ. Αμπάζης 1.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο για τη σημαντική αυτή νίκη. Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο Ιωνικό και έδωσαν παλμό στην κερκίδα, καθώς και τους σπουδαστές της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας.

Next
Next

Εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης