New Era: Η οικοδομική άδεια είναι στα χέρια μας!

Και επίσημα έχουμε πλέον στα χέρια μας την οικοδομική άδεια για την υλοποίηση του σχεδίου αποκατάστασης και επανάχρησης των ιστορικών εγκαταστάσεων του ΝΟΧ που ανακοινώσαμε τον προηγούμενο μήνα στη Χίο.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του σχεδίου αλλά και της έναρξης της χρηματοδότησης του, η επίσημη απόκτηση της άδειας είναι άλλο ένα ορόσημο στην πορεία της αναγέννησης των εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε σταθερά με τις διαδικασίες για τον καθαρισμό του χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Νέα Εποχή του Ναυτικού Ομίλου Χίου

Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον άθλησης για τους ανθρώπους του νησιού μας, έναν χώρο που θα αγκαλιάζει τις αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων και παράλληλα θα στηρίζει με ενθουσιασμό τον πρωταθλητισμό των αθλητών της Χίου.

Στον δρόμο προς την υλοποίηση αυτού του οράματος, χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων, όσοι πιστεύουν στη δύναμη της κοινότητας και της αλληλεγγύης. Γνωρίζουμε ότι και οι δύο αυτές έννοιες μιλάνε στην καρδιά κάθε Χιώτη. Γι’ αυτό και καλούμε όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος και τη δέσμευση μας, να ενωθούν μαζί μας και να συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού του οράματος.

Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το έργο, εδώ.

Previous
Previous

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Adrian Weinberg

Next
Next

Γ’ Φάση Μίνι Παίδων Κ13