Κοπή Πίτας ΝΟ Χίου ΑΥΡΑ 2026
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2025, ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ΑΥΡΑ πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο ξενοδοχείο Χανδρής.
Η παρουσία πλήθους φίλων του Ομίλου, αθλητών, γονέων, προπονητών και υποστηρικτών αποτέλεσε για όλους μας μεγάλη χαρά και τιμή. Ήταν μια ημέρα συνάντησης, ανταλλαγής ευχών και υπενθύμισης ότι ο ΝΟΧ είναι πάνω απ’ όλα μια δυνατή κοινότητα ανθρώπων με κοινές αξίες.
Βραβεύσεις αθλητών & προπονητών
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Όμιλος τίμησε αθλητές και προπονητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.
🔹 Ομάδα Μίνι Παίδων
Βραβεύτηκε για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων, μια σημαντική επιτυχία που επιβεβαιώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Ομίλου.
Προπονητής: Γεώργιος Κανδιόγλου
Βοηθός Προπονητή: Μιχαήλ Τέττερης
🔹 Τεχνική Κολύμβηση
Βραβεύτηκε η αθλήτρια Μαίστραλή Ευριδίκη για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών–Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης, καθώς και ο προπονητής της Βαγγέλης Μαρίνος, για τη σημαντική συμβολή του στην πορεία και τις διακρίσεις του τμήματος.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων, προσφέροντας ακόμη περισσότερα χαμόγελα και όμορφες στιγμές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα που στήριξαν την εκδήλωση:
Κωτσόβολος
La Casa – Μάρκος Γεωργούλης
Γυμναστήριο Μελέκος
Η παρουσία και η στήριξή τους είναι πολύτιμη για τον Όμιλο.