Νίκη στην 8η και τελευταία αγωνιστική

Με νίκη έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα μας!

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Εθνικό, έληξε 15-11 χτες στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου και η ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας στον Όμιλο G2 με 25 βαθμούς.

Ακολουθεί η περιγραφή του αγώνα από την ΚΟΕ:

“Με εντυπωσιακό τρόπο -όπως και καθόλη σχεδόν τη διάρκεια της Β' φάσης της Α1 Ανδρών- ολοκλήρωσε τη σεζόν ο ΝΟ Χίου. Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε με 11-5 επί του Εθνικού Πειραιά, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού, για την 8η και τελευταία αγωνιστική του G2 της Β’ Φάσης.

Έτσι, το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη, με τρομερό ντεμαράζ, τερμάτισε στην 4η θέση του G2 με 25 βαθμούς (ενώ όταν ξεκινούσε η Β' φάση βρισκόταν στη προτελευταία θέση) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, έχοντας εξασφαλίσει από καιρό την παραμονή.

Οι Χιώτες, από το δεύτερο οκτάλεπτο, κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και είχαν πρώτο σκόρερ τον Νίκο Αγιωργούση, που σημείωσε 5 γκολ.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-5.

Οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 4-2, 3-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Βάινμπεργκ, Μιμίδης Στ., Αντάτσι 1, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Τσιρώνης, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπαζής 1, Αγιωργούσης 5, Ρούμανης, Καρακούρος Ι., Λιαντζίρης, Κοτσαμπάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π.. Μεσκί 1, Λαδάς Σιμ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός 2.

Διαιτητές: Σπανούδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής”

 

Previous
Previous

Προχωράει στην Γ’ φάση η ομάδα Μίνι Παίδων

Next
Next

Β’ Φάση Μίνι Παίδων