Τα μικρά αστέρια του ΝΟΧ χρειάζονται την υποστήριξή σου!

Οι ακαδημίες μας είναι ο θησαυρός του Ομίλου, όπου διαμορφώνονται οι αθλητές του αύριο! Η λειτουργία τους και η συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές διοργανώσεις είναι όμως πραγματική πρόκληση.

Σας προσκαλούμε να μας υποστηρίξετε ώστε να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό μας και να καλύψουμε τα έξοδα των αποστολών. Με κάθε δωρεά, βοηθάτε ένα παιδί να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Χρηματική ενίσχυση για αποστολές εκτός Χίου

Τα παιδιά μας είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τις αποστολές τους σε τουρνούα και πρωταθλήματα εκτός Χίου, αλλά χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Με μια δωρεά 400€ καλύπτετε την αποστολή ενός παιδιού, ενώ με 1.600€ μπορείτε να υποστηρίξετε όλες τις αποστολές ενός παιδιού για ένα ολόκληρο έτος.

Ανανέωση εξοπλισμού

Επίσης, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για την αγορά νέου εξοπλισμού. Κάθε δωρεά σας βοηθά να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη προπόνηση, καλύπτοντας το συνολικό κόστος των αναγκαίων υλικών που ανέρχεται στα 3.000€.

Βοηθήστε μας να αγοράσουμε:

Μπάλες polo x20

Λάστιχα ενδυνάμωσης x12

Medecine balls x12

Δίχτυα επαναφοράς x2

Ζώνες με βάρη x4

Σκουφάκια αγώνων x2 σειρές

Εδώ μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας.

Με τη στήριξή σας, δημιουργούμε τους πρωταθλητές του μέλλοντος! Κάθε δωρεά μετράει για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την απόλυτη αθλητική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξή σας!

Previous
Previous

Αποστολή της ομάδας ιστιοπλοΐας μας στο Καλαμάκι

Next
Next

2024 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης Οptimist & ILCA 4 στη Χίο